10 kuvaa Meghan Marklen raskaustyylistä – Vuoden odotetuin vauva syntyy mikä hetki vain

Sussexin herttuatar on maailman kuvatuimpia naisia, etenkin odottaessaan lasta.

One comment

Olen taas viimeisen viikon aikana naputellut kaksi mielestäni aika oivallista kuninkaallisia koskevaa artikkelia, minkä takia aion nyt täällä blogissa keskittyä enemmän kuvapuoleen. Kerron noista kahdesta artikkelista lisää, kun ne ilmestyvät. Muistattehan sitä ennen lukaista tämän Ilta-Sanomien myynnissä olevan erikoislehden Ison-Britannian kuningatar Elisabetista, joka pian täyttää 93 vuotta. Kirjoitin erikoislehteen useita artikkeleita, muun muassa Elisabetin lapsuudesta ja varallisuudesta, hänen suhteestaan Meghaniin sekä monarkian merkityksestä Briteissä. Lehdessä on tosi hyviä juttuja myös muilta! Omianihan saatan olla hieman jäävi arvioimaan. 

WhatsApp Image 2019-04-04 at 20.56.27

 

Mutta, nyt itse asiaan. Kuten olen moneen kertaan sanonut, en ymmärrä muodista yhtään mitään ja suhtaudun julkkisten fanittamiseen hyvin kriittisestikin, mutta silti minunkin kehnoa visuaalista silmääni on talven aikana ilahduttanut herttuatar Meghanin raskaustyyli. On se kuitenkin jotenkin piristävää nähdä viimeisteltyjä, tyylikkäitä asukokonaisuuksia arjen kuvavirrassa, koska ne poikkeavat varsin paljon ainakin omasta peilikuvastani, hah!

Niinpä olen jo jonkin aikaa ajatellut tehdä teille postauksen Meghanin raskaustyylistä, mutta näin pitkälle se kaikkien kiireiden takia meni. Nyt on kuitenkin korkea aika laittaa kuvat framille, sillä hänen ja prinssi Harryn esikoinen syntyy mikä päivä tahansa! Tunnelma Briteissä vaikuttaa siltä, että ehkä on realistista odottaa vauvaa vasta viikon, parin päästä, mutta mistäs näitä tietää.

Joka tapauksessa, sen suuremmitta puheitta, tässä kymmenen kuvaa aikajärjestyksessä Meghanin raskauden varrelta. Joukossa on kuvia niin Marokon- ja Oseanian-matkoilta kuin kotimaan edustustehtävistä. Kuvia poimiessani mietin seuraavia asioita: 1. Kuinka kuninkaallisten täytyy olla kuvauskunnossa joka ikisestä kuvakulmasta joka ikisessä tilaisuudessa satojen otosten verran. 2. Kuinka itse olisin rypistänyt, rikkonut ja sotkenut jokaisen asun todennäköisesti jo autokyydin aikana. 3. Kuinka upeat sääret Meghanilla onkaan (yritän olla kommentoimatta kenenkään ulkonäköä, mutta olen halunnut sanoa tämän lauseen vuoden ajan, enkä voinut enää estää itseäni, sori siitä).

Toivottavasti kuvat ilahduttavat teitä ja antavat inspiraatiota! Jätän asujen yksityiskohtien vatvomisen varsinaisille muotibloggaajille. Kruunun vartija lähtee nyt reilun viikon mittaiselle lomalle ja toivoo, ettei kuninkaallinen beibi putkahda juuri sinä aikana. Jos putkahtaa, niin enköhän ehdi toviksi linjoille Facebookiin! 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

1 comments on “10 kuvaa Meghan Marklen raskaustyylistä – Vuoden odotetuin vauva syntyy mikä hetki vain”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s