Näin Kruunun vartija huomioi prinsessa Eugenien häät!

Vuoden toiset kuninkaalliset häät vietetään perjantaina 12.10. klo 13 Suomen aikaa.

Ei kommentteja

Tässäpä nyt teille vinkki kuninkaallisesta lukemisesta, tietysti erittäin pätevästä sellaisesta, heh! Kirjoitin tuoreimpaan Apuun kahden aukeaman jutun prinsessa Eugenien ja hänen sulhasensa Jack Brooksbankin häistä, Englannissa virinneestä kritiikistä ja Eugenien ja hänen sisarensa vähän erilaisesta kuninkaallisesta asemasta. Jutussa myös päivitys siitä, mitä Eugenien skandaalinkäryisille vanhemmille, prinssi Andrew´lle ja herttuatar Sarahille kuuluu.

Ymmärrän tietysti, jos teidän kannaltanne olisi mukavampaa, että kirjoittelisin laajempia ja perusteellisempia kuninkaallisartikkeleita aina vain ilmaiseksi tänne blogiin, mutta freelancetoimittajana minun kannattaa tietysti yhdistää harrastus- ja ammattiosaamistani aina kun voin. En tiedä tuleeko jutusta jossain vaiheessa joku versio luettavaksi Avun nettisivuille.

Ja hei, jos kuninkaalliset häät huomenna perjantaina 12.10. kiinnostavat, Kruunun vartija aikoo taas pitää Facebookissa live-chatin! Yle vahvisti kuninkaallisbloggaaja Hovikirjeenvaihtajalle, että häät näkyvät ilman selostusta Yle Areenassa. Tuorein tieto kuitenkin kertoo, että kyse olisi vain tunnelmista kirkon ulkopuolelta. 

 

Itse vihkimistäkin voi onneksi kuitenkin seurata monista lähteistä, esimerkiksi prinsessa Eugenien isän prinssi Andrew`n viralliselta Youtube-kanavalta klo 12 alkaen.

Itse olen Facebookissa kuulolla heti tuolloin ja klo 12.30 olevaa lyhyehköä työjuttua lukuun ottamatta pysyn sitten linjoilla niin kauan kuin juttua riittää. Seurailen lähetystä, medioita ja somea.  Voit seurailla ja osallistua tsättiin Kruunun vartijan Facebook-sivulla.

Ihanaa hääkatsomoa tai muuten vain mukavaa viikonvaihdetta kaikille! Loppuun vielä kuvia hääparista ja heidän juhliensa kuuluisimmista ja seuratuimmista vieraista. En malta odottaa, että näen niin kuninkaallisten kuin julkkisten juhlalookit!

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s