Kruunun vartija -kuninkaallisblogi täyttää vuoden! Tässä kolme suosituinta postausta ja bloggaajan omat valinnat

Tämän blogin aloittaminen oli merkittävä syy siihen, että muutin elämääni.

3 kommenttia

(Pääkuva: Anna-Lena Ahlström/Ruotsin kuningashuone)

Vuosi sitten minua jännitti. Loppuvuodesta 2017 olin päättänyt perustaa kuninkaallisblogin ja alkuvuodesta 2018 olin jo vähän harjoitellut suljetulla sivustolla. Helmikuun alussa oli aika laittaa blogi julkiseksi.

Perustin blogin, koska silloisessa elämäntilanteessani kaipasin jotain uutta ja omaa tekemistä. Olin seurannut kuninkaallisia aina. Tuntui turhauttavalta ja typerältä, että minulla oli heihin liittyen kaikenlaisia ajatuksia ja monenlaista osaamista, mutta ei väylää näyttää sitä. Halusin myös opetella lisää sosiaalista mediaa. Mikäs siihen parempi keino kuin perustaa omat kanavat!

Kruunun vartija on nyt ollut olemassa vuoden niin täällä blogissa kuin somessa, ennen kaikkea Facebookissa. Onko amerikkalaisen siirappista sanoa, että se on vähän kuin muuttanut elämäni? Blogi osoitti, miten paljon tykkään vastata jostain yksin. Se voimisti halujani ja vahvisti päätöstäni irtisanoutua. Ryhdyin yrittäjäksi syyskuussa 2018. En todennäköisesti olisi tehnyt sitä juuri silloin, ellen olisi blogin kautta saamieni kontaktien kautta uskonut, että voisin työllistää itseni freelancetoimittajana.

Nykyään olen erittäin onnellinen vapaa toimittaja. Teen edelleen eniten uutistoimittajan työtä, mutta kirjoitan paljon myös urheilusta ja kuninkaallisista. Tämän takia Kruunun vartija -blogi, joka tähän muutokseen minut sysäsi, on itse jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Olen esimerkiksi kirjoittanut tälle keväälle yhteensä kuusi kuninkaallisia käsittelevää pitkää artikkelia ja kaksi on vielä tekemättä. Se on väistämättä näkynyt siinä, etten niinä aikoina ehdi tai pysty päivittämään usein blogia. Linkkaan kuitenkin ehdottomasti kuninkaalliset työni aina tänne, kun ne ilmestyvät. Jäättehän siis odottamaan! Muutenkin toivon, että jaksatte olla linjoilla etenkin Facebookissa, sillä kuninkaallisten tapahtumien seuraaminen ja niiden jakaminen teidän kanssanne on minusta yhä yhtä hauskaa ja tärkeää kuin aina ennenkin. Blogikin päivittyy välillä taas sitten useammin, kun kuninkaallisissa oikeissa töissä on taukoa.

Kruunun vartijan 1-vuotissynttäreiden kunniaksi muistutan teitä nyt täällä kolmesta tähän mennessä luetuimmasta postauksesta ja kolmesta omasta suosikistani. Tämä on tärkeää siksikin, että vuoden varrella mukaan on liittynyt paljon uusia Kruunun vartijan seuraajia, joilta vanhat postaukset ovat voineet menneet ohi.

Eli, tässä suosituimmuusjärjestyksessä blogini kolme kaikkien aikojen suosituinta postausta! 

Embed from Getty Images

 

1) Karkaileva Leonore, ”aineissa” oleva anoppi, valju Kate vastaan radikaali Meghan – Ovatko kuninkaalliset oikeastaan ihan vain pahimmanlaatuista tosi-tv:tä ja saippuaoopperaa?

2) Harryn ja Meghanin häät saattoivat olla suomalaisille jopa viimeiset isot kuninkaalliset häät – Tässä syy miksi!

3) Madeleine, tässä 5 syytä, miksi sinun pitäisi luopua oikeudestasi Ruotsin kruunuun

Ja tietysti kunnon bloggaaja tarjoilee uudelleen myös omat suosikkinsa. Niin toivon, että jostain välistä löydän aikaa tarjoilla teille samanlaisen tarinan kuin kirjoitin Frederikin ja Maryn rakkaudesta! Aiheita kyllä olisi ja kunnon kirjoittaminen on ihanaa!

Embed from Getty Images

 

Tämä on 2000-luvun suurin rakkaustarina: Tanskan tuleva kuningas tapasi lumoavan naisen australialaisessa baarissa – Yhdessä he kestivät ikävän, eron ja epäilyksen

En kirjoita kuninkaallisista fanittaakseni, vaan pohtiakseni heidän rooliaan ja merkitystään yhteiskunnassa. Niinpä pidän itse mielenkiintoisena teemaa heidän ulkonäkönsä vaikutuksesta.

Meghan Markle on yksi langanlaiha, pitkähiuksinen prinsessa lisää – Onko nykypäivän nuoren kuninkaallisen naisen näytettävä siltä?

Ja viimeisenä kukas muu kuin ystävämme Fergie! Tämä juttu oli tosi suosittu Facebookissa ja muistutti minua siitä, miten monenlaisia tarinoita kuninkaallisen ydinjengin ympäriltä löytyy ja miten paljon ne kiinnostavat ihmisiä.

”Tiedän, että tämä kuulostaa sadulta” – Fergie on poikkeuksellinen kuninkaallinen, mutta vielä poikkeuksellisempaa on hänen ja Andrew´n rakkaus

Laittakaapas hei tietoa, että mitkä postaukset ovat olleet omia suosikkejanne ja mitä toivoisitte lisää! Ja jos ette vielä seuraa somessa, niin viimeistään nyt mars sinne, Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin!

P.s. Jos ihmettelette minkä takia Victoria perheineen on tämän postauksen pääkuvassa, niin hei, kyllä sen verran huumorintajua pitää olla, että jos Ruotsin kruununprinsessasta on tarjolla ihana kuva, jota en ole vielä mihinkään postaukseen saanut, niin laitetaan se nyt sitten tähän! 

3 comments on “Kruunun vartija -kuninkaallisblogi täyttää vuoden! Tässä kolme suosituinta postausta ja bloggaajan omat valinnat”

  1. Onnea yksivuotiaaalle! Tykkään lukea sujuvaa tekstiäsi, huonosti kirjoitetut blogit eivät saa aikaani ollenkaan. Pidän myös siitä, että kirjoitat myös kriittisesti ja jätät juorut ja kohu-uutiset omaan arvoonsa.

    Tykkää

  2. Kruunun vartijan päivityksille löytyy aina aikaa: ne ovat ajankohtaisia, hyvin kirjoitettuja ja ihanan epäsuomalaisesti sopivasti huumorilla ja kirjoittajan omilla näkemyksillä höystettyjä.

    Tanskan kruununprinssiparin tarina oli omakin suosikkini. Huikea määrä taustatyötä ja niin hienosti kerrottu, itseltäni ohi mennyt tarina.

    Onnea vuosipäivänä! T:Tyytyväinen lukija

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s