Muotia, iloa ja rakkautta – Kolmetoista kuninkaalliskuvaa tältä syksyltä Victoriasta Letiziaan

Joskus kuninkaallisten avulla on vain ihanaa paeta arkea!

Ei kommentteja

(Pääkuva Raphael Stecksen/Ruotsin kuningashuone)

Nyt on kuulkaas tällä viikolla ollut sellainen tilanne, että kaksi lasta on ollut vatsataudissa, kaikki olemme olleet jonkin tason flunssassa ja töissäkin oli yllättäviä käänteitä. Vaikka voisin tietysti taas tehdä Kruunun vartijan luotettavaa syväanalyysiä eräistä tämän viikon supermielenkiintoisista kuninkaallisartikkeleista, niin jätetään ne toiseen kertaan ja laitetaan nyt vain aivot narikkaan! Joku viisas (taisi olla Sanna Ukkola) on joskus kirjoittanut, kuinka ihmiset käyttävät kuninkaallisia oman tunne-elämänsä ja viihdejanonsa takia tai jotain sinne päin. Voi olla, mutta en jaksa välittää. Tällaisen hyvin arkisen ja pimeän viikon päätteeksi oli pelkästään ihanaa kaivaa teille ihania kuninkaallisia kuvia syksyn varrelta, olkaa hyvä!

Aloitetaan Ruotsin kruununprinsessa Victoriasta ja Estellesta. Oletteko huomanneet, että kuninkaallisuutiset ovat ymmärrettävästi pyörineet koko loppuvuoden Englannin hovin ympärillä? Ruotsissa ei ole (ehkä piiiiitkään aikaan!) enää vauva- tai hääuutisia, eikä ole ollut skandaaleitakaan. Niinpä kuninkaallinen perhe on keskittynyt tekemään työtään normaalioloissa. Aina on kuitenkin mukava nähdä etenkin Victoriaa ja Estellea. Kuvissa he ovat prinssi Danielin vuosittaisessa lasten liikuntatapahtumassa kotinsa lähellä Hagassa.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Kuninkaallisia on hauska nähdä arkisessa lookissa, mutta toinen puoli tätä huvia on päästä mahdollisimman kauas arjesta! Kuningatar Silvia ja Floridaan muuttanut prinsessa Madeleine olivat upeita – kukkaisia! – Silvian perustaman hyväntekeväisyysjärjestön gaalassa New Yorkissa.

Embed from Getty Images

 

Ja entäpä prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia – he ovat minusta todella näyttävä ja yhtenäiseltä vaikuttava pari! Kuva on otettu Italian virallisen valtiovierailun aikaan Ruotsissa. Prinssipari menisi kyllä itse italialaisista!

Embed from Getty Images

 

Norjassa syksyn tärkein kuninkaallinen uutinen oli surullinen. Kruununprinsessa Mette-Marit kärsii kroonisesta keuhkosairaudesta, joka tulee vaikuttamaan hänen työskentelyynsä ja jonka kehittymistä on vaikea ennustaa. Moni ilahtui uutisen jälkeen siitä, että tällä hetkellä kolmen lapsen äiti ja tulevan hallitsijan puoliso vaikuttaa julkisista esiintymisistä päätellen voivan hyvin.

Embed from Getty Images

 

Itse tiirailin tänä syksynä erityisellä mielenkiinnolla kuvia Tanskasta, kun Ranskan presidenttipari Emmanuel ja Brigitte Macron olivat vierailulla. Yritän suhtautua suosikkiini Maryyn niin tyynen objektiivisesti ja kriittisesti kuin nyt kunnon tasavaltalaisen ikinä pitäisi, mutta siis Mary ja Brigitte yhdessä – jopa tällaisen epämuodikkaan ihmisen mielestä nämä leidit ovat vaan aina ihan mielettömän tyylikkäitä!

WhatsApp Image 2018-12-02 at 17.27.45

 

Briteissä Charlesin 70-vuotissyntymäpäivien pr-työ meni kyllä nappiin.  Tuntuu, että hän sai poikkeuksellisen hyvää ja vakavasti otettavaa julkisuutta televisiossa ja lehdissä, ja hänen ja Camillan imago on parantunut. Camillan rooli on ollut olla se toinen nainen, mutta ehkä hänen ja Charlesin suhde pitäisi vihdoin nähdä suurena ja hienona rakkaustarinana.

 

Tämän vuoden The Pari, Harry ja Meghan, kiersi Oseaniaa alkusyksystä. Rakastan tätä kuvaa! 

Embed from Getty Images

 

Kate palasi äitiyslomalta ja on edustanut jo useasti. Kun näin tämän kuvan, en voi olla ajattelematta, että William yrittää olla kuin Bond ja vaimoa huvittaa!

Embed from Getty Images

 

Maxima, Hollannin argentiinalaissyntyinen kuningatar, on näiden piirien väriläiskä – niin pukeutumiseltaan kuin kuulemma persoonaltaan. Poikkeuksellisen iloisia kuvia Hollannin viralliselta valtiovierailulta Britteihin! Alimmaisessa kuvassa Maxima ja Wessexin kreivitär Sophie, kuningatar Elisabetin nuorimman pojan vaimo.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Espanjan kuningasparia Felipeä ja Letiziaa näemme vähän. Minun mielikuvani heistä on hyvin paljon virallisempi ja viileämpi kuin esimerkiksi pohjoismaisten kuninkaallisten imago. Ilo nähdä rennompia kuvia purjehduskilpailuista ja tytärten Leonorin ja Sofian koulun aloituksesta. Huomaattehan, että ylempi on kuvasarja!

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Toivottavasti tästä oli iloa teille! Palataan hyvin vakaviin yhteiskunnallisiin pohdintoihin taas myöhemmin, hah. Siihen asti ollaan linjoilla Facebookissa ja muistakaapa tulla myös Instagramiin, jos ette jo ole!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s