Näillä rakastavilla sanoilla syntymäpäiväsankari prinssi Daniel saa meidät toistuvasti liikuttumaan

Kruunun vartija väittää, että me kaikki rakastamme Ruotsin tulevan hallitsijan puolisoa.

Ei kommentteja

(Pääkuva Erika Gerdemark/Ruotsin kuningashuone)

Ruotsin prinssi Daniel, kruununprinsessa Victorian puoliso, täyttää lauantaina 15. syyskuuta 45 vuotta. Käsi sydämelle nyt naiset, emmekö me vain kerta kaikkiaan rakasta häntä? Jos tunteet tuntuvat ailahtelevan, niin palautetaanpa nyt mieleen parhaimmat Daniel-hetket.

Ensin, onko edes oman aviomiehen puhe voinut olla mitään yhtä ihanaa kuin prinssi Danielin puhe Victorialle heidän hääillallisillaan 19.6.2010?!

– Aion tehdä kaikkeni, jotta olisit yhtä onnellinen kuin olet tänään. Victoria, suurin kaikista on rakkaus. Rakastan sinua niin, Daniel päätti puheensa. Voit katsoa sen alta. Suomennos löytyy täältä.

 

Danielin – ja samalla tietysti myös meidän – tunteet olivat pinnassa myös helmikuussa 2012, kun prinsessa Estelle syntyi. Daniel piti tiedotustilaisuuden, jossa hän kommentoi legendaarisesti, että hänen tunteensa ovat ”all over the place” eli siellä täällä. Huomaatteko, kuinka hän liikuttuu heti kerrottuaan, että on syntynyt prinsessa.

 

Kolmannen kerran Daniel aukaisi omat ja muiden kyynelkanavat antaessaan haastattelun vaimonsa 40-vuotispäivän alla heinäkuussa 2017. Daniel kertoi, että Victorialla on ainutlaatuinen kyky tavata ihmisiä. Prinssi liikuttui sanoessaan, että niin monet voimakkaat kohtaamiset muokkaavat ihmisestä erityisen. Kun toimittaja kysyi, miksi Daniel herkistyi, tämä vastasi:

– Kyse on vaimostani. Tämä on vähän liikaa minulle.. Tämä kaikki vain kertoo niin paljon hänestä ja siitä, millainen ihminen hän on.

 

 

Minä kyllä sanoisin, että tämä kaikki kertoo myös paljon siitä, millainen sinä, Daniel, olet! Grattis!

Embed from Getty Images

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s