Madeleine! Meghan! Mary! Maxima! – Tässä kauneutta, tyyliä ja inspiraatiota monarkioiden muotikuningattarilta

Kuninkaallisista naisista osa on noussut esiin erityisesti tyyli-ikoneina. Tässä kuninkaallisbloggaajan omat suosikit.

Ei kommentteja

Koska olen todennäköisesti puuduttanut teidän ihanat lomapäänne loputtomilla analyyseillani politiikasta sekä seksuaalivähemmistöistä, niin nyt sitten sitäkin vähemmän tekstiä ja paljon kuvia! Olen nimittäin huomannut, että loma on ainakin kolmen lapsen äidille elämän kiireisintä aikaa, enkä ole itsekään oikein ehtinyt lukea mitään tai perehtyä mihinkään. Niinpä ajattelin antaa teille sitä, mitä itsekin kaipaan – pientä iloa ja kauneutta.

Esittelen teille seuraavaksi parhaimpia löytämiäni (luvallisia!) kuvia neljän eurooppalaisen kuninkaallisen muodin suunnannäyttäjän tyylistä. Itse en seuraa muotia käytännössä laisinkaan, mutta juuri sehän tässä on parasta – kuninkaallisten kautta kauneudesta ja muodista osaavat nauttia myös he, jotka eivät muuten ole siitä maailmasta kovin perillä. Huomioni ovat jokaista sanaa myöten kokonaan omiani. Epäilemättä siis jonkun superfashionistan mielestä typeriä, mutta so what, aloitetaan!

1) Meghan, Sussexin herttuatar. Tuore kuninkaallinen on valinnut häidensä jälkeen erittäin hillityn ja klassisen tyylin. Ehkä siksi, ettei hän halua varastaa huomiota itseensä (vaikka juuri hänessä huomio on joka tapauksessa) tai missään tapauksessa tehdä virhettä. Joka tapauksessa Meghan on mielestäni aina superchic, rakastan erityisesti tuota viimeistä keltaista mekkoa!

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

2) Madeleine, Ruotsin prinsessa. Rakas, tuttuakin tutumpi Maddemme, joka on jotenkin olemukseltaan niin ruotsalainen kuin voi olla? Madeleinen tyyli on varsinkin aikaisemmin ollut pinkimpi, rohkeampi ja jotenkin (tulee mieleen sanoja kaupallinen, amerikkalainen ja barbiemainen?) erilainen kuin mistä itse niin välittäisin, mutta etenkin viime vuosina hänessä on ollut ihanaa aikuisen naisen tyyliä. Olen pitänyt upeina etenkin monia hänen ristiäisasujaan.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

3) Mary, Tanskan kruununprinsessa. Olen aina ollut melko heikkona australialaissyntyiseen Maryyn, enkä edes yritä peitellä sitä. Mielestäni hänen tyylitajunsa ei petä koskaan, sama se, onko hän illallisilla vai ratsastamassa. Hän onnistuu samaan aikaan olemaan klassisesti tyylikäs ja muodin edelläkävijä. Mary on käsittääkseni erittäin kiinnostunut muodista, mikä vahvistaa hänen merkitystään tanskalaisille suunnittelijoille ja maan muotibrändeille.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

4) Maxima, Hollannin kuningatar. Suomessa emme tiedä paljoa kuningas Willem-Alexanderin argentiinalaissyntyisestä puolisosta, mutta ensimmäisenä on kiirinyt sana hänen pukeutumisestaan. Maxima on pitkä ja näyttävä, eikä kainostele värejä. Moni hänen vaatteensa on sellainen, että se näyttäisi minun – lyhyen savolaisen, heh! – päällä kamalalta, mutta hän on aina upea!

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Lopuksi pieniä herkkupaloja, joihin törmäsin kuvia etsiessäni. Ihania otoksia näistä pareista!

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

P.s. Kruunun vartija -blogin voi tilata suoraan sähköpostiin. Seuraa myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s