Videoita: Estellen pieni elämä, Carl Philipin perheellistyminen ja Ruotsin kuningasperheen kesäkuun juhlat

Kaikki Kruunun vartijan tähän mennessä julkaisemat pikkuvideot voi nyt katsoa tästä. Lopussa vihje tulevasta postauksesta ja hyvästä toisesta kuninkaallisbloggaajasta.

One comment

(Pääkuva: Erika Gerdemark/Ruotsin kuningashuone)

Olen muutaman kerran näpertänyt videon Ruotsin kuningasperheen kuulumisista. Olen julkaissut videot vain Facebookissa. Nyt vein ne jälkikäteen myös Kruunun vartijan YouTube-kanavalle ja sitä kautta tänne blogiin.

Videoita olisi kiva tehdä enemmän, mutta siinä on pari perustavanlaatuista ongelmaa. Ymmärrettävästi en pysty ottamaan kuninkaallisista videota tai kuvaa itse, ja kuvienkin saaminen on hyvin vaikeaa, kuten tästä taannoisesta Facebook-postauksestani käy ilmi:

Jonkinasteinen ongelma on myös se, etten oikeastaan osaa tehdä videoita, heh! Sitä on kuitenkin kiva harjoitella, joten tässä tällaiset ensi alkuun. Katsotaan, jos kehittyisin jatkossa tässäkin hommassa ja saisin aikaiseksi erilaisia ja parempia videoita.

Estelle-video julkaistiin Kruunun vartijan Facebookissa (jossa on muuten jo yli 400 tykkääjää, jee!) helmikuussa prinsessan syntymäpäivän aikaan, Carl Philipin perhettä koskeva video huhtikuussa ja Ruotsin kuningasperheen kesäkuuta käsittelevä video nyt noin viikko sitten. Tässä tuotokset, toivottavasti tykkäätte!

 

Olette tervetulleita tilaamaan kanavaa myös tuolla Youtubessa, mutta siellä ei paljoa tapahdu. Kaikki videot julkaisen myös Facebookissa ja jatkossa tuoreeltaan täällä bloginkin puolella. Hyvä kuitenkin olla linjoilla joka paikassa!

Ihanaa juhannusta! Seuraava postaus käsittelee varmaan ainakin tätä, kuvassa juuri tavanneet Espanjan kuningas Felipe ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump:

Embed from Getty Images

Aiheesta muuten kirjoitti jo ansiokkaasti pitkän linjan kuninkaallisbloggaaja ja asiantuntemuksellaan häikäisevä Hovikirjeenvaihtaja, jonka blogiin pääset tästä ja Trump & Felipe -postaukseen tästä

1 comments on “Videoita: Estellen pieni elämä, Carl Philipin perheellistyminen ja Ruotsin kuningasperheen kesäkuun juhlat”

  1. Kiitos videoista, hauska erilainen tapa koostaa teema yhteen! Kiitos myös linkkauksesta ja lämpimät tervetulotoivotukset kaikille, jotka tätä kautta saapuvat Hovikirjeenvaihtajan pieneen nurkkaan internetissä. Samaa aihetta Marikan kanssa pyöritellään, hiukan eri tavoilla vain. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s